Bel ons direct (030 228 16 58)
img1

Boonzaaijer & Merkus Accountants & Adviseurs

  • Betrouwbaar
  • Professioneel
  • Onafhankelijk

Boonzaaijer & Merkus Accountants & adviseurs

Staat voor betrouwbaarheid, vakkundig werk en onafhankelijk advies.

Hoewel onze waarden ogenschijnlijk voor de hand liggen, vormen ze voor ons de leidraad in de dagelijkse praktijk. U wilt immers met een gerust hart uw financiĆ«le en fiscale zaken uit handen kunnen geven. We staan bekend om onze proactieve aanpak en staan klaar om u te helpen. Onder links ziet u bij welke organisaties wij betrokken zijn om deze kernwaarden te waarborgen.

Waar staat Boonzaaijer & Merkus nog meer voor?

Voor een open relatie met onze opdrachtgevers. De klik tussen u en ons is net zo belangrijk als de antwoorden op uw inhoudelijke vraag. Voor u en voor ons.  Het ondersteunen van (junior)accountants bij hun studie, onder meer door praktijkscriptiebegleiding. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

B&M is SRA-gecertificeerd

Klik hier voor meer informatie over de meerwaarde van een SRA-gecertificeerd accountantskantoor.

Bekijk onze eindejaarsbrochure 2022 met het laatste fiscale nieuws.

Eindejaarsbrochure 2022

Onze dienstverlening

Snel weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Meer informatie of een afspraak maken?

  • Mail naar info@bmaccountants.nl
  • Bel 030-2281658

Onze klanten

Boonzaaijer & Merkus Accountants zorgt ervoor dat onze jaarrekening zorgvuldig wordt gecontroleerd. Tevens ervaren wij de samenwerking met hen als zeer plezierig.

Boonzaaijer & Merkus Accountants heeft ons erg goed begeleid met advies over en het opzetten van de administratie van onze webshop.

Ik besteed mijn administratie en salarisverwerking tot volle tevredenheid uit bij Boonzaaijer & Merkus Accountants. Ik heb er vrijwel geen omkijken naar; ze zijn heel behulpzaam.

Toen mijn businesspartner onverwacht vertrok, heeft Boonzaaijer & Merkus Accountants de administratie overgenomen en in goede banen geleid zodat ik mijn bedrijf zonder problemen kon voortzetten.