De vennoten

De vennoten


Drs. Gerrit Boonzaaijer RA, partnerPortret_Boonzaaijer&Merkus_DB(72dpi)-9

Na zijn studie bedrijfseconomie is Gerrit werkzaam geweest bij een grote multinational. Omdat het beroep van accountant hem erg trok, is Gerrit in 1999 toegetreden als partner bij een rechtsvoorganger van Boonzaaijer & Merkus.
Naast bedrijfseconoom en registeraccountant is hij ook Federatie Belastingadviseur.
 
Zijn klanten 
Gerrit is werkzaam voor middelgrote en kleinere ondernemingen en voor vrije beroepsbeoefenaren, zoals advocaten en medisch specialisten. 

Een greep uit zijn opdrachtenportefeuille 
Advisering bij structurering en financiering van ondernemingen, pensioenvraagstukken met name voor de DGA, financiële advisering en persoonlijke financiële planning. 

Zijn nevenactiviteiten 
Diverse bestuursfuncties bij maatschappelijke organisaties.


 

 

 

Mr. drs. Winfred Merkus RA, partnerPortret_Boonzaaijer&Merkus_DB(72dpi)-19

Winfred is registeraccountant en is 2009 geslaagd voor de opleiding bedrijfswaardeerder aan de Erasmus Universiteit (RSM) en in 2010 voor de opleiding tot belastingadviseur (CB). In 2015 heeft hij zijn master fiscaal recht gehaald.
 
Na werkzaam te zijn geweest bij een grote en middelgrote accountantsorganisatie is hij op 1 januari 2003 voor zichzelf begonnen te Bilthoven. Vijf jaar later, op 1 januari 2008, is zijn kantoor gefuseerd tot Boonzaaijer & Merkus Accountants & Adviseurs.
 
Zijn klanten
Deze variëren van eenmanszaken tot middelgrote vennootschappen met internationale vertakkingen. Ook non-profit organisaties behoren tot zijn klantenkring. 
 
Een greep uit zijn opdrachtenportefeuille
Overnames en fusies, financieringsaanvragen, investeringsbeslissingen, due dilligence-onderzoeken, waarderingen van ondernemingen en aandelen, hulp bij bedrijfsbeëindiging.
 
Zijn nevenactiviteiten
Winfred doceert aan de Nyenrode School of Accountancy & Controlling en verzorgt verschillende cursussen voor het SRA. Daarnaast is hij begeleider en examinator van praktijkscripties voor aankomende collega-RA's. Hij is betrokken bij diverse maatschappelijke organisaties, vaak in de rol van penningmeester.