Bel ons direct (030 228 16 58)

Samenstellen jaarrekening

Samenstellen jaarrekening

Samenstellen jaarrekening

Rick ja

U runt een onderneming en u wilt kunnen sturen op de juiste cijfers om beslissingen te kunnen nemen. Dan is het wel zo handig als u uw cijfers kunt inzien op een overzichtelijke manier. Daarnaast brengt het runnen van een onderneming verplichtingen met zich mee zoals het deponeren van de jaarrekeningen en het doen van btw-aangifte en aangifte vennootschapsbelasting. U wilt vooral lekker doen waar u goed in bent; ondernemen. Laat ons u de zorg voor verplichtingen zoals aangiftes en deponeren van de jaarrekening uit handen nemen. Zo kunt u doen waar u goed in bent en kunnen wij doen waar wij goed in zijn: ontzorgen! Wij zorgen dat uw jaarrekening voldoet aan de daaraan te stellen eisen volgens de wet en dat u tijdig over de juiste cijfers beschikt om beslissingen te kunnen nemen.

Maar u zoekt niet alleen iemand die u de praktische zaken uit handen kan nemen, maar ook iemand die met u meedenkt en gevraagde en ongevraagde adviezen geeft. U heeft uw persoonlijke adviseur binnen de organisatie, een vast contactpersoon. U hoeft alles maar één keer uit te leggen, dat werkt wel zo prettig!

Van het voeren van de (salaris)administratie tot het samenstellen van de jaarrekeningen en deponering bij de Kamer van Koophandel. Wij kunnen een deel of het hele gehele proces uit handen nemen, geheel naar uw wens! In aanvulling daarop kunnen wij voor u de aangifte vennootschapsbelasting verzorgen. Iedereen is anders, iedere organisatie is uniek. Daarom geloven wij in maatwerk. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor u of uw organisatie te bespreken!

Onze klantenportefeuille op het gebied van samenstelwerk bestaat onder meer uit:

  • Familiebedrijven
  • Notariaat en advocatuur
  • Productiebedrijven
  • Consultancybedrijven
  • Vastgoedondernemingen
  • DGA's

Meer informatie? 

Neem contact met ons op via 030 228 16 58 of stuur een e-mail. U kunt ook langskomen. De koffie staat klaar.