Bel ons direct (030 228 16 58)

Ons kantoor

Ons kantoor


Toen Gerrit Boonzaaijer zijn studie Bedrijfseconomie had afgerond, begon hij te werken bij een grote multinational. Na in aanraking te zijn gekomen met het accountantsberoep maakte hij de overstap naar een accountantsorganisatie waar hij in 1988 zijn titel van Registeraccountant behaald. Naast bedrijfseconoom en registeraccountant is hij Federatie Belastingadviseur. In 1999 trad hij toe als partner bij Boonzaaijer en Van Overbeek. Naast zijn werk vervult Gerrit bestuursfuncties bij diverse maatschappelijke organisaties.

Winfred Merkus werd na zijn studie accountancy in 1991 ingeschreven als Registeraccountant. Na werkzaam te zijn geweest bij de Belastingdienst, een grote en een middelgrote accountantsorganisatie was het in 2003 tijd om voor zichzelf beginnen onder de vlag van Merkus Accountancy.  Omdat deze duizendpoot niet stil kan zitten, slaagde hij in 2009 voor de opleiding bedrijfswaardeerder, in 2010 tot belastingadviseur en in 2015 voor zijn Master Fiscaal Recht. Deze combinatie maakt Winfred tot een all-round adviseur met passie voor zijn vak. Naast zijn werk op kantoor is Winfred actief betrokken bij diverse maatschappelijke organisaties.

Een periode van samenwerking in hetzelfde karakteristieke herenhuis aan de Soestdijkseweg Zuid te Bilthoven resulteerde op 1 januari 2008 in de creatieve mix van 'Boonzaaijer en Van Overbeek' en 'Merkus Accountancy' naar de nieuwe naam 'Boonzaaijer & Merkus Accountants & Adviseurs'. Vanaf die tijd is het kantoor uitgegroeid van een kantoor van 5 man tot een kantoor van 25 man met een uiteenlopende variatie aan specialisaties. Van controlerend accountants tot all-round fiscalisten en salarisexperts. Kennismaken met de collega's kunt u doen op deze pagina.

Boonzaaijer & Merkus Accountants en Adviseurs is door haar ruime ervaring met uiteenlopende vraagstukken de ondernemer naast de ondernemer, daar staan wij voor! Onze persoonlijke benadering is onze kracht. Wij zijn van mening dat wij u het beste van dienst kunnen zijn als we uw situatie en uw organisatie tot in detail kennen. Dat is immers ook wat ons werk leuk maakt!

Bij ons kunt u terecht voor uw wettelijke jaarrekeningcontrole tot vragen over uw aangifte inkomstenbelasting en alles daar tussenin. Lees meer over de diensten die wij aanbieden onder Wat wij doen.

Onze klantportefeuille bevat onder meer Besloten Vennootschappen in het MKB-segment, DGA's, stichtingen met een maatschappelijke functie, productieondernemingen en klanten in de meest uiteenlopende vormen van dienstverlening.  Lees wat klanten over ons zeggen onder 'Wat klanten zeggen'.

 

Boonzaaijer&Merkus_DB(72dpi)-40Boonzaaijer&Merkus_DB(300dpi)-21

 

 

 

 

 

 

 

 

Drs. Gerrit Boonzaaijer RA                                             Mr. drs. Winfred Merkus RA

 

In deze video ziet u meer over wat wij doen als accountantskantoor.
In deze video meer over de verantwoordelijkheden en doorgroeimogelijkheden bij een SRA-kantoor.