Bel ons direct (030 228 16 58)

Medewerkers aan het woord

Medewerkers aan het woord

Waarom werken bij BM?


Werken in de controlepraktijk

Enkele vragen aan Suzanne Hofstee & Leanne Hogenhout

Leanne, noem eens 3 zaken op waarom je bij BM werkt?

"Korte lijnen, een goede sfeer en professioneel. Zo zou ik in het kort BM willen omschrijven. Korte lijnen, ik kan altijd terecht met mijn vragen bij de vennoten. Sfeer: alleen het pand al geeft sfeer en mijn collega's doen de rest. Professioneel: wij hebben als kantoor de AFM-vergunning voor wettelijke controles en de toetsing van de SRA hebben positief doorlopen.

Kan je verder iets over je rol binnen BM vertellen? 

Zelf ben ik inmiddels bijna 4 jaar werkzaam bij BM in de controlepraktijk en daar werk ik nog altijd met veel plezier. Mijn werk bestaat voornamelijk uit het onderhouden van contacten met de klanten, het aansturen van het controleteam en het uitvoeren van controles op complexe posten zoals de omzet, onderhanden projecten en voorzieningen. 

Suzanne, hoe ben jij dan bij BM terechtgekomen?

"Na werkzaam te zijn geweest bij een grote accountantsorganisatie en een middelgrote accountantsorganisatie heb ik de overstap gemaakt naar een klein kantoor, naar Boonzaaijer & Merkus. Ik leerde de organisatie kennen door mijn studiegenootje Leanne. Sinds februari 2018 (toen ik hier kwam werken), voel ik me thuis. Hier ben ik gewoon Suzanne, ik word gewaardeerd om wie ik ben en ik kreeg heel snel veel verantwoordelijkheid. Zo heb ik nu veel meer klantcontact, een van de dingen die ik het leukste vind aan dit werk. En hoe leuk is het als een DGA even binnen komt lopen om een praatje te maken!

Wat vind je verder mooi aan het werken bij BM? 

Naast ruimte om mijn kennis uit te breiden in de diepte, is er ook ruimte om mijn kennis uit te breiden in de breedte. Ik houdt me voornamelijk bezig met controleopdrachten, maar daarnaast is er ook ruimte om samenstelopdrachten uit te voeren en heb ik zelfs diverse aangiftes vennootschapsbelasting verzorgd. Door deze mix aan werkzaamheden kan ik leren van verschillende collega's. Die afwisseling maakt het werk hier heel leuk. Dat ik mijn praktijkstage tot registeraccountant hier ook gewoon af kan ronden is super fijn! We werken met een zeer gemĂȘleerd gezelschap, maar er is plek voor iedereen. Dat maakt de sfeer op kantoor heel fijn. Het is net of er geen deuren zijn, ik kan zo bij iedereen binnen stappen als ik vragen heb en als ik een idee heb wordt daar serieus over nagedacht. De partner bellen met een vraag is de normaalste zaak van de wereld, dat was nieuw voor mij. "

 
Nieuwsgierig geworden naar het werken bij BM? Check ook onze promo over doorgroeimogelijkheden van BM. En neem gerust contact met ons op!

Werken in de samenstelpraktijk

 

(binnenkort meer)